Daleka putovanja

Sjeverna Amerika, Južna Amerika, Azija, Australija, Afrika

Font Size

SCREEN

Profile

Layout

Direction

Menu Style

Cpanel

Punta Cana - okrug Punta Cana-Bávaro-Veron-Macao

Punta Cana plaža, DominikanaPunta Cana (Dominikanska republika) je dio u novonastalog okruga Punta Cana-Bávaro-Veron-Macao Punta Cana jedno je od najznačajnijih mjesta na Karibima gdje se najviše kupuju i prodaju nekretnine. Punta Cana se nalazi na istočnoj obali u Dominikanskoj Republici te su tamo neko od najboljih plaža na svijetu. Punta Cana je najznačajniji resort u Dominikanskoj Republici sa 28,000 hotelskih soba.

Bavaro plaža i Punta Cana nalaze se na istočnom rtu otoka udaljeni oko 125 kilometara od grada Santo Domingo. Nalazi se u provinciji La Altagracia, poznato po imenu Costa del Coco – Obala kokosa. Costa del Coco primi više od milijun posjetitelja godišnje, te je poznato po all inclusive hotelima i turističkim naseljima.


Ova obala je najveći konkurent obali Amber (Jantar) na sjevernoj strani otoka. Punta Cana je poželjno za mnoge obožavatelje prekrasnih plaža. Dolazi se preko Punta Cana internacionalnog aerodroma (Punta Cana International Airport) te Vas od tamo odmah osvaja veličanstveni krajolik Punta Cana-e.

Većina posjetitelja Punta Cana-e za vrijeme svog posjeta ostaju unutar resorta, hotela i vila te odlaze iz naselja samo kada je vrijeme za let prema kući. To zapravo nije ni čudno jer Punta Cana je kao mali svijet za sebe. Naselje pruža toliko različitih sadržaja koji posjetitelje zadržavaju unutar turističkih naselja. Unutar odmarališta i naselja možete uživati u mnogim aktivnostima ; tenis, golf, jacuzzi, saune, teretane, jahanje, parasailing, kayak te ostalim vodenim sportovima, velikom izboru noćnih klubova, restorana, salona sa glazbom uživo.

Punta Cana golf igrališteAktivnosti , sportovi i tečajevi Punta Cana
Unutar svakog hotela postoji mnogo mogućnosti kako se dobro zabaviti te će svatko naći nešto za sebe.

Osnovne aktivnosti kojima se možete baviti su tenis, vožnja biciklom, odbojka na pijesku , aerobic, ronjenje, vožnja kajacima. U slučaju da Vam unutar resorta bude dosadno možete ići na brojne jednodnevne izlete u okolici

Plivanje i ronjenje sa morskim psima i ražama
Jedan od izleta koji se nudi je svakako za one avanturističkog duha. Brodićem će Vas odvesti do lokacije u kojoj možete uživati u plivanju i ronjenju sa manjim morskim psima i ražama. Ovo iskustvo ćete zaista pamtiti zauvijek.

Vodeni sportovi
- vožnja brzim gliserima
- kite surfing
- tečajevi ronjenja
- buggy vožnja
- adventure park
- mega truck safari 
- avantura upoznavanje Lemon Lagoon Bay –a buggyjima,
- izleti u špilje u okolici
- vožnja jedrilicom

Zanimljivi izleti u destilerije ruma i tvornice cigara po kojem je Dominikanska Republika vrlo poznata. Posjetom u Punta Cana napuniti ćete baterije i upoznati jedan sasvim drugačiji svijet.


Aerodrom Punta Cana, Dominikanska Republika
Letovi u Punta Cana-u – internacionalni aerodrom Punta Cana
Letova iz Europe i Sjeverne Amerike  tjedno ima oko 100 u ljetnim mjesecima , no u vrijeme zimskih mjeseci 200-250 tjedno.


Cijene smještaja u Punta Cana - Dominikanska republika


Nazovite nas !