Daleka putovanja

Sjeverna Amerika, Južna Amerika, Azija, Australija, Afrika

Font Size

SCREEN

Profile

Layout

Direction

Menu Style

Cpanel

Manati Park Bavaro - Punta Cana, plivanje sa dupinima

Manati park Punta Cana- Dominakana

Manati Park Bavaro

Ctra. Manati, s/n, Bavaro/
Higuey
Dominikanska Republika
(http://manatipark.com)

Manati park je vrlo zanimljivi tematski park koji se nalazi u mjestu Bavaro- Punta Cana, sa prekrasnim vrtovima gdje rastu tropske biljke i prelijepe orhideje. U parku se nalaze restorani, suvenirnice te možete ispobati nezaboravno iskustvo u plivanju sa delfinima.
Radno vrijeme u Manati Park a : 9:00 – 18.00h

Read more: Manati Park Bavaro - Punta Cana, plivanje sa dupinima

Praznici i festivali u Dominikanskoj Republici

Santo DOmingo doček Nove godineU Dominikanskoj Republici blagdani isto kao i festivali se slave uz mnogo glazbe, plesa i raskoši.

Božić je praznik koji se najviše slavi a božićna drvca mogu se kupiti u mnogim lokalnim trgovinama. Mnogi Dominikanci koji se iselili vraćaju se u vrijeme Božića i Nove godine kako bi ih proveli uz obitelj u Dominikanskoj Republici. To je vrijeme  uobičajeno vrijeme za održavanja vjenčanja. Nova godina i proslava iste je glasna uz uzbudljive ritmove salse i merengue glazbe.

Read more: Praznici i festivali u Dominikanskoj Republici

Hrana - Autentična Dominikanska kuhinja

Hrana Dominkanska Republika - namirniceDominikanska Republika je otok smješten u Karibima te kako takav nudi i autentičnu hranu. S obzirom da na otok redovito dolaze turisti ponuda hrane je zaista raznolika. U turističkim središtima postoje restorani tradicionalne Dominikanske kuhinje ali i američki, kineski i talijanski restorani.

Read more: Hrana - Autentična Dominikanska kuhinja

La Romana - Altos de Chavon Dominikanska Republika

La Romana grad La Romana grad (Dominikanska Republika) koji je postao jedno od najpopularnijih odredišta u zemlji zbog prekrasnih plaža i turističke infrastrukture.  Najveći resort kompleks sagrađen je 1975. godine  po imenu Casa de Campo kao premijernu lokaciju na Karibima.

Ovdje na obali La Romana rijeke velika je Međunarodna turistička luka  koja se iskorištava isključivo za pristajanje komercijalnih brodova za prijevoz melase i šećera.

Read more: La Romana - Altos de Chavon Dominikanska Republika

Nacionalni parkovi Dominkanska republika

Park Del Este - žaba

Del Este Nacionalni park - Parque Nacional del Este

Nalazi se između La Romana i ušća rijeke Yuma. Dio Del Este nacionalnog parka nalazi se i prekrasan karipski otok Isla Saona.

U parku živi oko 110 različitih vrsta ptica, dupini i mnogo različitih vrsta životinja.

Read more: Nacionalni parkovi Dominkanska republika